Er is plaats voor 4 kinderen van basisschoolleeftijd.
Ik ben gespecialiseerd in opvang van hoogbegaafde/ hoogsensitive kinderen, daar is alles dan ook op ingericht. Dan heb ik het over spelletjes, creatieve materialen en lekker buiten spelen.

BSO’t Hb huis
is voor hoogbegaafde, hoogsensitive kinderen.
Ik haal ze op van school en dan mogen ze lekker bij mij zijn en daar gaan we verschillende activiteiten doen gedurende de tijd dat de kinderen bij mij zijn.
Wat ik belangrijk vind is dat het kind gehoord en gezien word in wie hij/zij is.
Dus er mag veel en weinig moet.
Het is een BSO dus de basisschool leeftijd ( 4 tot 13).

Dagopvang ’t HB Huis
is er ook voor de kleinste kinderen, vanaf een leeftijd van 1 jaar is er ook plaats voor hun. Samen met de BSO kinderen maken we er altijd een mooie dag van. Overdag is het lekker wat rustiger en gaan we alledaagse dingen doen zoals de hond uit laten een boodschapje doen en kinderen weg brengen en ophalen.

Omdat intense kinderen een sterke emotionele uitdrukking hebben wil ik kinderen inzicht geven in hoe anders hun beleving werkt. Waardoor emoties worden gezien als ‘vertaler van behoeften’ in plaats van ‘onaangepast gedrag’ Emoties spelen een grotere rol in ons leven dan wij vaak denken. We hebben vaak geleerd dat emoties op de achtergrond horen. En dat is jammer, want juist emoties vertellen ons wat we nodig hebben. Daarnaast kun je vele vaardigheden trainen waardoor jij de emoties beter de baas bent.

Ik wil er voor zorgen dat uw hoogbegaafd/ hoogsensitief kind gezien word en een plek heeft waar het zich veilig en gehoord voelt. Ik wil er voor zorgen dat ze de juiste mindset krijgen of behouden.


De dagen van BSO opvang zijn:
Maandag voor school vanaf 7.00 uur, Na school tot 18.30 uur
Dinsdag voor school vanaf 7.00 uur, Na school tot 18.30 uur
Donderdag voor school vanaf 7.00 uur, Na school tot 18.30 uur
Vrijdag voor school vanaf 7.00 uur, Na school tot 18.30 uur
Elke andere dag of tijd ( die niet voor of na school valt) is altijd in overleg

De dagen voor de dagopvang zijn ook:
Maandag voor school vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur
Dinsdag voor school vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur
Donderdag voor school vanaf 7.00 uur 18.30 uur
Vrijdag voor school vanaf 7.00 uur 18.30 uur