Ik, Esther, 43 jaar oud, getrouwd met Mike en samen hebben wij 3 schatten van kinderen. Toen ik moeder werd kwam ik er achter dat ik hoogsensitief ben.
Ik kwam er achter dat mijn sensitiviteit mij vreselijk in de weg zat. Ik vond mezelf niet veel waard en ik had geen zin meer om mijn best te doen. Net voor dat onze dochter 4 werd zijn we bevallen van een tweeling, een meisje en een jongen. daar na kwam ik er achter dat ook ik hoogbegaafd ben.


Ik hou in mijn vrijetijd van: Creatief bezig zijn met het maken van herinneringskistjes en schminken en nog veel meer andere creatieve dingen maken :). Ik hou ook erg veel van rust als ik die eens kan pakken of vinden. Verder vind ik kinderen machtig mooi en krijg ik daar veel energie van.

Verder vind ik het leuk om me telkens weer te ontwikkelen en doe ik graag een cursus, opleiding of ben ik op het web dingen aan het uit zoeken of onder zoeken. Ik hou van mensen en klets dan ook graag. Ook filosofeer ik graag over alles en nog wat, zelf met de kinderen doe ik dat als we wandelen of in de auto zitten.Opleidingen die ik gedaan heb:
Volwassen EHBO, Kinder en baby EHBO , Kindercoach, Coaching bij hoogbegaafdheid, HSP coach,
Prikkelstorm coach, (Drs Karin Janssen)
Reiki 1, Hoogbegaafdheid als kracht, Verschillende opleiding in de zorg sector, BHV
Basis management