Jhee Snelle peuters in mijn opvang, wat geniet ik daar toch van.


Een groep voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

De snelle Peuter is er voor kinderen van 2 toen met 5 jaar die een ontwikkelingsvoorsprong hebben.

Deze groep is kleinschalig en bestaat uit maximaal maar 6 kindjes. Ik bied kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong een omgeving, waar ze met gelijkgestemden kunnen spelen, ontdekken en leren. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen leren van uit hun intrinsieke motivatie dus we hebben geen vaste planning maar ik kijk naar waar de kinderen behoefte aan hebben. Ik probeer wel met thema’s te werken en daar verschillende activiteiten aan te koppelen.
Er wordt een afwisselend scala aan activiteiten, spelletjes en materialen aangeboden, wat aansluit bij hun belevingswereld, interesses en ontwikkelingsniveau. Ook gaan ze mee in de dagelijkse dingen dat betekend dat we boodschappen doen of de hond uit laten. Ook daar in stimuleer ik hun zelfwaarde en zijn we op een leuke manier bezig met hun zijn.
Een veilige, uitdagende en stimulerende leeromgeving die bijdraagt aan een positief zelfbeeld en een evenwichtige ontwikkeling.

De Snelle Peuter komen nu samen op woensdag ochtend van 9:00 – 11.30 uur.
( met uitzonderring van de schoolvakanties en de feestdagen)
Als blijkt dat er meer opvang nodig is vanuit de ouders dan is dat geen probleem. Uk heb ook dag opvang dus daar komen we wel uit.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je een mail sturen naar info@hethbhuis.nl
ovv: snellepeuter groep
of bellen naar 06-33 282 974

Voor opvang bij ’t HB Huis kan kinderopvang-toeslag aangevraagd worden.
De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van uw inkomen en het aantal uur dat u afneemt. Voor meer informatie verwijs ik u naar de belastingdienst www.belastingdienst.nl. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met gastouderbureau Just-4-kids.
www.just-4-kids.nl