Tegenwoordig is er voor hoogbegaafde kinderen veel meer aandacht dan vroeger. Maar het woord hoogbegaafd is in Nederland een begrip dat gepaard gaat met veel vooroordelen en misvattingen.

Het is soms niet zo makkelijk als wat de vooroordelen ons doen laten geloven om deze hoogbegaafde kinderen op te voeden.
Vaak kampen wij met en onze hoogbegaafde, hoogsensitieve kinderen en ook nog eens met onze eigen hoogbegaafdheid en hoogsensitievetijd.
Daardoor kun je het opvoeden van hb en hsp kinderen zien als erg uitdagend.

Omdat het lastig is om er over te praten met andere mensen, ben ik als ervaringsdeskundige om jou te begeleiden.
Je kan bij mij terecht over opvoedingsvragen maar ook gewoon even spuien over wat je dwars zit.
Ik ga je begeleiden in wat jullie nodig hebben als gezin.

Ik heb me gespecialiseerd in hoogbegaafd en hoogsensitiviteit.

Coachen is voor mij: een vorm van begeleiding en ondersteuning. Coachen is voor mij: mensen leren in te zien wat er mogelijk is en dat het oke is. Ik werk vanuit mijn intuïtie en sensitiviteit en ervaring.

Ik ben eerlijk, inlevend en vol positiviteit, maar altijd respectvol.  Als je open staat om te leren en bereid bent aan jezelf te werken, kun je mij als jouw coach inhuren.

De coaching begint altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Alles vind online plaats, dus dat is ook voor jullie handiger in plannen als de kinderen op bed liggen of gewoon na je werk.
We gaan samen kijken wat jou/jullie vraag is en onderzoeken of de benodigde ‘klik’ er is. Daarna mag je het intake formulier in vullen en ga ik kijken wanneer we een online afspraak kunnen in plannen.
Omdat het online kan kan dit ook s’avond in het weekenden of overdag zijn.